Tjänster

Vi flyttar ljud- och ljusanläggningar, museiföremål och annat ömtåligt. Ofta föremål som har stort värde och kräver stor försiktighet. Vi transporterar hela produktioner och hjälper då även till med iordningställande av utrustning. Våra många år i branschen har gett oss kunskap och erfarenhet få besitter.

 

Vi är även ett företag som är bra på logistik åt andra företag. Tredjepartslogistik som gör alla parter nöjda. När du vänder dig till oss hittar vi ett anpassat upplägg som passar just din verksamhet. När dina behov ändras anpassar vi oss efter det.

 

Vi utför inte bara transporter, utan ser till hela sammanhanget så att du som kund blir nöjd och belåten med helheten. Stor flexibilitet och god service är utmärkande för våra tjänster. 


 

Högteknologisk, svårpaketerad och tung utrustning

 

När det ska flyttas känslig, tung, värdefull och skrymmande teknisk utrustning som är svårpaketerad, så som kassaskåp, röntgenmaskiner, magnetkameror, bankomater, ultraljud, kopiatorer och liknande, är vi rätt part att ta hjälp av. Vi har såväl kompetens, utrustning, som erfarenhet och löser dina dilemman.

 

 

Evenemang, musik, TV och film

 

Turnerande artister, orkestrar och teateruppsättningar är alla regelbundet återkommande i vår verksamhet och vi har stor vana i att hantera produktioner från början till slut. Vi är även åtkommande i arbetet kring livesändningar och filmproduktioner.

 

 

Konst, museum, auktionshus och utställningar

 

Transporter av konst- och utställningsföremål kräver stor kunskap, försiktighet, noggrannhet och självklart diskretion. Vi har en lång och gedigen erfarenhet av att transportera känsligt gods så kund blir nöjd. Det gäller oavsett om det gäller ovärderlig konst, dyrare exklusivare möbler, eller föremål för museum, auktionshus eller utställningar. Vi agerar även kurirer, paketerar, emballerar, monterar, hänger verk och installerar tunga objekt som betongsocklar, statyer och liknande. Vi erbjuder upp- och nedpackning av utställningar och kan även sköta logistiken för turnerande utställningar om så krävs.

 

Tour and Transport Service - Logistik från början till slut. Vi är problemlösare av såväl stora som små problem. Det har därför blivit många komplicerade objekt transporterade under årens lopp och flera spännande projekt som vi har varit involverade i, men vi kan självklart mycket mer och vi vill göra mycket mer.

 

Vi vet att vi ofta är dyrare än många andra transportföretag, men vårt arbete är utfört av kompetenta medarbetare som ger lite mer, alltid med stor serviceanda, vilket ger våra kunder den bästa affären i längden med stor flexibilitet och hög kvalitet.

 

Hör av er och vi berättar mer!