Hoppa till innehåll

Personal


Vi på Tour and Transport Service hyr även ut personal till verksamheter som har behov av vårt kunnande och vår expertis. Det kan gälla för såväl längre perioder, som för korta inhopp.


Tour and Transport Service - Vår personal kan hantering av ömtåligt gods som auktionsgods, konst och mycket mer

Oavsett om det gäller packning, chaufförsuppdrag, hantering av känsligt gods, lagerhantering, terminalarbete, filminspelningar, kontorsflyttar, exklusivare bohagsflyttar eller säsongskiften för utställningar och auktionshus, har vi stor erfarenhet och ger er den kompetens ni behöver.


Tour and Transport Service - Vår personal är duktiga på musikinstrument, där ingår att kunna bära pianon, transportera flyglar och mycket mer

A till CE-kort med YKB, men även ID/06, packmästare och truckkort, finns inom vår kunniga personalgrupp. Vi har också specialistkompetens som exportpackmästare och för olika typer av Tv- och filmproduktioner som kameraassistent och OB-assistent, men kan också hoppa in som scenografiassistent och produktionsassistent. Vi är även bra på hantering av tunga skrymmande föremål, konstobjekt, högteknologi och mycket mer. Berätta vad du behöver hjälp med och vi ser till att lösa ditt problem. Service är ett ledord i vår verksamhet. Vi löser allt överallt.