Skip to content

Personal


Vi på Tour and Transport Service har även möjlighet att hyra ut personal till verksamheter som har behov av vårt kunnande och vår expertis. Både för längre perioder, som för korta inhopp. Service är ett ledord i vår verksamhet.


Tour and Transport Service - Vår personal kan hantering av ömtåligt gods som auktionsgods, konst och mycket mer

Oavsett om det gäller packning, chaufförsuppdrag, hantering av känsligt gods, lagerhantering, terminalarbete, filminspelningar, kontorsflyttar, exklusivare bohagsflyttar eller säsongsskiften för utställningar och auktionshus, har vi stor erfarenhet och kan ge den kompetens ni behöver. 


Tour and Transport Service - Vår personal är duktiga på musikinstrument, där ingår att kunna bära pianon, transportera flyglar och mycket mer

A till CE-kort med YKB, men även ID/06, packmästare och truckkort, finns inom vår kunniga personalgrupp. Vi har också specialistkompetens som exportpackmästare och för olika typer av Tv- och filmproduktioner som kameraassistent och OB-assistent, men kan också hoppa in som scenografiassistent och produktionsassistent. Vi är även bra på hantering av tunga skrymmande föremål, konstobjekt, högteknologi och mycket mer. Fråga, så berättar vi mer och ser till att lösa dina problem. Vi löser allt överallt!