Hoppa till innehåll

Tjänster


Vi flyttar musikinstrument, ljud- och ljusanläggningar, konst, museiföremål och annat ömtåligt. Ofta föremål som har stort värde och kräver stor försiktighet. Vi transporterar hela produktioner och hjälper då även till med iordningställande av utrustning, oavsett om det gäller en TV-produktion eller en teaterföreställning. Våra många år i branschen har gett oss kunskap och erfarenhet få besitter. Vi anpassar oss efter uppdragens krav.

Vi är även ett företag som är bra på logistik åt andra företag. Tredjepartslogistik som gör alla parter nöjda. När du vänder dig till oss hittar vi ett upplägg som passar just din verksamhet. När dina behov ändras anpassar vi oss efter det.


TV-studio Älsvjö
Tv-studio Älvsjö

Evenemang, musik, TV och film

Turnerande artister, orkestrar och teateruppsättningar är alla regelbundet återkommande i vår verksamhet och vi har stor vana i att hantera produktioner och instrument från början till slut. Vi är även återkommande i arbetet kring livesändningar och filmproduktioner.

Konst, museum, auktionshus och utställningar

Transporter av konst- och utställningsföremål kräver stor kunskap, försiktighet, noggrannhet och självklar diskretion. Vi har en lång och gedigen erfarenhet av att transportera känsligt gods så kund blir nöjd. Det gäller oavsett om det gäller ovärderlig konst, dyrare exklusivare möbler, eller föremål för museum, auktionshus eller utställningar. Vi agerar även kurirer, paketerar, emballerar, monterar, hänger verk och installerar tunga objekt som betongsocklar, statyer och liknande. Vi erbjuder upp- och nedpackning av utställningar och kan även sköta logistiken för turnerande utställningar om så krävs.


Santander
Dragbil med trailer i Santander

Högteknologisk, svårpaketerad och tung utrustning

När det ska flyttas tung och teknisk utrustning som är svårpaketerad, som kan vara känslig, värdefull och skrymmande som kassaskåp, röntgenmaskiner, magnetkameror, bankomater och liknande, är vi rätt part att ta hjälp av. Vi har tillgång till kompetens, utrustning och har stor erfarenhet.

Tour and Transport Service – Logistik från början till slut. Vi är problemlösare av såväl stora som små problem. Det har under årens lopp blivit många komplicerade objekt transporterade och vi har varit involverade i flera spännande projekt, men vi kan självklart mycket mer och vi vill mycket mer. Vi vet att vi kan vara dyrare än flera andra transportföretag, men vårt arbete är utfört av kompetenta medarbetare med stor serviceanda och hög kvalité, vilket ger våra kunder den bästa affären i längden.

Hör av er och vi berättar mer!